Technical Documentation Design


Servicii de comunicare tehnica industriala

Sunati-ne (40) 344 115 100

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va raspunde la orice intrebare.

Animatie industriala

O imagine face cat o mie de cuvinte. Dar o imagine animata? … desigur mult mai mult!

In prezent pentru a ramane competitiv si a creste vanzarile unui produs sau serviciu apare necesitatea utilizarii unor produse media sofisticate care sa includa si animatii fotorealiste 3D.

 

T.D.Design SRL va ofera posibilitatea de a aduce la viata intr-un mediu virtual 3D orice produs industrial sau chiar conceptul unui viitor produs.

Aveti un produs inovator care are nevoie de un concept de design 3D pentru a fi prezentat potentialilor clienti? Aveti un fisier CAD sau doar o idee pentru un prototip? Aveti un produs nou ce necesita training? T.D.Design SRL va poate transpune in mediul virtual 3D cele mai sofisticate ideile si conceptiile tehnologice sub o forma animata si usor de inteles.

 

Va invitam sa ne contactati pentru realizarea animatiei oricarui produs industrial la un nivel optim cost/performanta.

Avem experienta in utilizarea programului software Autodesk 3ds Max 2017

Aceast program are optiuni incredibil de versatile, si este considerat cel mai performant software de animatie 3D. Instrumentele de la Autodesk sunt nelimitate, inclusiv instrumente de simulare si diferite opțiuni de iluminare. Autodesk are o multime de caracteristici orientate spre crearea de animatii video. Include, de asemenea, o mare varietate de optiuni de editare, import-export si compatibilitate largita. Aceste facilitati ne permit sa preluam direct modelul 3D al producatorului.