Technical Documentation Design


Servicii de comunicare tehnica industriala

Sunati-ne (40) 344 115 100

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va raspunde la orice intrebare.

Proiectare mecanica

T.D.Design SRL, desi nu este o firma de proiectare, are capacitatea de a oferi servicii avansate de inginerie si proiectare mecanica pentru clientii din industria producatoare de masini, utilaje si echipamente, colaborand cu acestia pentru dezvoltarea de solutii de proiectare inovatoare la costuri de fabricatie optime. Producatorii de masini, utilaje si instalatii sunt in cautarea unor solutii tehnice pentru optimizarea costurilor produselor comercializate pentru a face fata unui mediu de afaceri extrem de concurential. T.D.Design SRL intelege importanta acestor cerinte si se afla permanent in cautarea celor mai bune solutii tehnice care sa aduca clientilor sai un plus de competitivitate.

 

Experienta profesionala a angajatilor nostrii ne recomanda pentru realizarea celor mai complexe proiecte mecanice si rezolvarea oricaror probleme de natura tehnica. Portofoliul nostru de lucrari include proiecte de executie pentru: transportoare mecanice, filtre de aer, mixere industriale, valve, carcase turnate, structuri metalice pentru amplasarea utilajelor industriale, mixere pulberi, solutii de transport si separare folosite in statii de betoane, morarit, zootehnie, tratarea apelor industriale.

Mediul de dezvoltare software 2D/3D este preponderent oferit de ZWSOFT(China) si Autodesk: Product Design Suite 2017, Inventor Professional, Autocad Mechanical, 3ds Max. Competentele profesionale ale angajatilor nostri ne permit migrarea rapida catre alte medii de dezvoltare 3D, la cererea clientilor.

 

Va invitam sa ne contactati pentru a dezvolta impreuna proiecte pline de creativitate, indrazneala, dinamismul si grija pentru detalii cu un bun echilibru cost/performanta.